čtvrtek 21. srpna 2014

Přístroj Exilis pro bezbolestnou liposukci



Nemusíte cvičit, nemusíte držet dietu, a přesto půjde pár přebytečných kilo dolů. Stačí podstoupit bezbolestnou liposukci za pomoci přístroje Exilis. Moderní přístroj dokáže ještě mnohem víc, než jen prosté odbourávání tuků. Pomůže například odstranit vrásky a zatočit s tolik obávanou celulitidou. 

Přístroj Exilis pracuje na principu takzvané kavitace, tedy poškozování tukových buněk. Vysoké účinnosti je dosaženo kombinaci účinků klasického ultrazvuku a radiofrekvence. Doba ošetření je standardně do třiceti minut, odborníci pak doporučují asi čtyři nebo pět takových sezení, ideálně se zhruba dvoutýdenní pauzou mezi nimi. 

Díky využití tohoto jedinečného přístroje nebude třeba rekonvalescence, jak tomu bylo v minulých letech, kdy se ještě používaly starší metody. Výsledky jsou obvykle velmi dlouhodobé, díky přístroji Exilis tak můžete být opět spokojeni se svou postavou. Bezbolestná liposukce může postupně zúžit obvod pasu až o deset centimetrů, je vhodná pro ženy, ale i pro muže a dá se aplikovat skoro kdekoliv – ať už jde o oblast boků, břicha, zadku či třeba nohou a rukou. Máte problém s tukovou vrstvou na zádech či podbradkem? I to se dá snadno vyřešit.

Dva dny před liposukcí začněte pít více vody, ideální bude i tři litry za den. Díky vyššímu příjmu tekutin se snáze vyplaví oddělený tuk z těla a vše tak půjde doslova jako po drátkách. Přístroj Exilis Vám ušetří i řadu peněz, protože není nutné podstoupit klasickou chirurgickou liposukci. Samozřejmě nelze nezmínit i to, že je neinvazivní liposukce podstatně menším zásahem do Vašeho organismu než liposukce chirurgická. Bez jehel, kapaček a bolesti zhubnout až o několik kilogramů? S moderními metodami to není vůbec žádný problém.

Žádné komentáře:

Okomentovat