středa 13. srpna 2014

Jak zhubnout po porodu

Každé těhotenství znamená tak trochu nadváhu, ať už chcete nebo ne. Přebytečná kila se některým ženám podaří shodit ještě do švestek, jiné se ale i přes dřinu spojenou se cvičením a odříkáním v jídle nemohou dostat na původní cifru. Není třeba se mračit, není třeba být kvůli tomu v depresi. Řešení není až tak složité, jak by se mohlo na první pohled zdát.

I když ale zhubnete, možná bude problémem povislá kůže a ochablejší břicho, což je celkem přirozený jev. Tato kosmetická vada se ale dá samozřejmě snadno upravit, naše terapie pomůže odbourat i nepříjemné projevy celulitidy, které trápí (či v minulosti trápily) snad každou ženu. Pár kilo dolů v krátké době a výrazné zpevnění břicha po porodu, to vše zajistí naše spolehlivá terapie.

Během pěti týdnů ustanou otoky, výrazně se zredukují tukové polštářky, jizvy a strie už nebudou mít šanci. Tato léčební metoda je navíc stoprocentně bezbolestná, tedy pokud pomineme trochu toho mravenčení, ale to je spíš věc lechtání než klasické bolesti, že? Léčba se totiž provádí laserem – doba ošetření trvá zhruba třicet minut až jednu hodinu čistého času, což rozhodně není nijak dlouho. Navíc, ihned po provedení této procedury se může novopečená maminka věnovat čemukoliv, a to naprosto bez omezení.

Touto léčbou během několika týdnů zrychlíte metabolismus, takže se bude hubnout o to snadněji. A je snad jasné, že po porodu jsou problémem právě přebytečná kila, která s sebou musíte vláčet až do doby, než se jich zbavíte. Někdy to trvá celé roky, ale s naší léčebnou procedurou to bude jen pár týdnů, stačí, když tomu trochu napomůžete cvičením a lehkou dietou.

Spolehnout se můžete i na velmi příjemný personál, jenž je pochopitelně odborně vyškolen a moderní přístroje. V Hedera Spa Clinic dostanete luxusní komfort, který si jistě po porodu zasloužíte. 

Žádné komentáře:

Okomentovat