čtvrtek 16. října 2014

Hloubkové čištění pleti – Katopeeling

Takzvaný katopeeling je v současnosti jednou z nejžádanějších procedur v oblasti péče o pleť. Je to záležitost zcela bezbolestná, lze ji doporučit hlavně tehdy, pokud trpíte častým akné. Navíc, velkým plusem je fakt, že se nemusíte bát ani dlouhodobého podráždění pokožky. Právě naopak, černé tečky a komedony záhy po ošetření zmizí a pokožka se regeneruje opravdu do hloubky, dosáhne se tedy skutečně trvalého efektu.



Hloubkové čištění pleti dokáže pomoci i s jemnými vráskami, které jsou zvláště v posledních letech častým kosmetickým problémem. Revoluční metoda přináší revoluční výsledky, dočkáte se hydratované a dokonale čisté pleti, díky čemuž se budete cítit opravdu skvěle. Výsledky jsou navíc klinicky ověřené a viditelné na první pohled (často už doslova během pár minut po ošetření), tudíž se nebojte svěřit do rukou odborníků!

Žádná syntetická chemie, žádná alergická reakce nebo sebemenší bolest. Chemický peeling je zastaralá záležitost, zkuste raději nanejvýš šetrné přírodní řešení, které je stále o polovinu efektivnější než třeba ruční vmasírování výživného krému a vyčistí na „jeden zátah“ až osmdesát procent pórů od nečistot a nejrůznějších toxinů.

Pleť se projasní, omladí a dojde i k odstranění odumřelých buněk, tím pádem půjde pryč i nadměrný maz z povrchu pokožky. Protože je tato metoda neagresivní, nedojde k poškození drobných kapilár. Pokud máte nadmíru citlivou pleť či trpíte takzvanou kuperózou, je to vlastně naprosto ideální řešení. Stejně tak pokud jste právě v požehnaném stavu, toto ošetření je vhodné i pro těhotné ženy, které trápí časté akné. Navíc, velmi důležitý je v tomto ohledu i maximální detoxikační efekt, takže nejde jen a pouze o kosmetiku a celkový vzhled.

Žádné komentáře:

Okomentovat