středa 26. listopadu 2014

Jak se zbavit vrásek

Vrásky jsou postrachem moderní doby a rozhodně nejde jen o estetický problém. Trable nastávají i v oblasti psychiky, vrásky totiž znamenají jeden z mnoha příznaků stárnutí, a to mnozí lidé opravdu nesnesou. Jak se tedy nepříjemných vrásek účinně zbavit?

Jde to i bez použití předražených kosmetických přípravků, náročného a zdlouhavého peelingu nebo jiných finančně nákladných metod. Ba co víc, k tomu ještě s opravdu dlouhodobým efektem. Speciální přístroj na neinvazivní lifting obličeje, který donutí k aktivitě buňky vytvářející kolagen, je nejšetrnější možnou metodou odstranění vrásek. Pokožka se navíc vypne, zpevní a bude působit mladším dojmem. Viditelné výsledky mimochodem už po první aplikaci! Pro poněkud trvalejší efekt ale odborníci doporučují alespoň čtyři až pět opakování.

Ošetření, jemuž předchází krátká zdravotní konzultace se specialistou, trvá jen necelou hodinu (zpravidla 45 – 60 minut podle místa, které probíhá), nepotřebujete poté už žádnou další rekonvalescenci a můžete odejít do práce nebo domů. Jde samozřejmě o stoprocentně bezbolestnou záležitost, jediné, co budete pociťovat, je příjemné teplo v místě aplikace. Po zákroku si možná v zrcadle všimnete mírně zarudlé pleti, ale ta bude do večera zase v naprostém pořádku, je to jen přechodná záležitost. Metoda ošetření vrásek neinvazivním liftingem je vhodná zejména pro ženy po třicítce, ale podstoupit je mohou samozřejmě i muži. Na tom, kolik Vám je, nesejde – pokud chcete odstranit povrchové vrásky, zlepšit prokrvení pokožky, vypnout pokožku krku a dekoltu, je tato metoda vůbec nejlepší. Nezáleží na tom, jaký máte typ pleti, vyšetření můžete podstoupit i bez ohledu na nejrůznější zdravotní omezení, která Vám jinak nedovolují jiné zdravotní zákroky (například liposukce je zapovězená lidem s onemocněním jater a ledvin).

Žádné komentáře:

Okomentovat