úterý 12. srpna 2014

Jak se zbavit akné

Akné je problémem trápící hlavně dospívající populaci. A dlužno podotknout, že nejde jen o kosmetický problém, často kvůli němu trpí i psychika. Jak se tedy zbavit akné? Ideálně by to mělo být co nejdříve, existuje však celá řada zajímavých tipů na to, jak může léčba akné vlastně probíhat.

Vlastně stačí dodržovat pár jednoduchých zásad. Tak například – myjte si obličej a čiňte tak nejméně dvakrát za den. Mytí obličeje Vás zbaví špíny, mazu a třeba i stop cigaretového kouře. To vše ucpává póry a valnou měrou tedy přispívá ke vzniku akné.

Léčba akné se ale dá řešit i skrze změnu jídelníčku. Existuje totiž celá řada potravin, které vznik akné přímo podporují. Stačí je jen nedávat na stůl tak často, nebo je s klidným srdcem vypustit a problém zmizí sám od sebe. Jedná se zejména o špatně vyvážené stravování, smažená jídla, kořeněná a sladká.

Pravidelné cvičení? Ano, i to pomůže zlepšit pleť. Stačí půl hodiny cvičení alespoň třikrát do týdne a hned uvidíte kýžený rozdíl. Intenzivní cvičení pročistí póry, a co si budeme povídat, pocení je prostě a jednoduše zdravé. Mimochodem, když už budete cvičit, vezměte si nějaké volnější oblečení. Akné totiž podporuje mimo jiné i nošení těsných čelenek nebo velmi těsných oděvů.

V Hedera Spa Clinic řešíme léčbu akné komplexně. Velice se nám osvědčila 3fázová metoda hloubkové detoxikace. Celá metoda je velice účinná a zcela bezbolestná. Pokud Vás trápí akné, tak u nás víme jak Vám pomoci.

Žádné komentáře:

Okomentovat