středa 13. srpna 2014

Odstranění strií

Během těhotenství se samozřejmě s tělem nastávající maminky děje leccos. Se zvýšenou hmotností se počítá, celkem časté jsou pak i nepříjemnosti v podobě strií a nejrůznějších jizviček. Ty si ale s sebou nemusíte po porodu nosit jako památku na požehnaných devět měsíců, dá se jich totiž poměrně snadnou zbavit.

A nemusíte se ničeho bát, odstranění strií a nejrůznějších jizviček je zcela bez bolesti. Je tu ale taková menší podmínka, vše byste měla absolvovat v době záhy po porodu, aby byl efekt co možná nejlepší a nejrychlejší.

Strie dokážou hodně pošramotit sebevědomí každé ženy. Tyto ošklivé jizvičky v těhotenství trápí asi devět z deseti žen. Přijměte proto gratulaci, pokud jste zrovna Vy ta šťastná desátá, ale to se poštěstí málokdy. Pokud patříte k většině, která striemi trpí, je samozřejmě možná odborná pomoc. Biostimulační laser od Hedera Spa Clinic je výborným řešením celého problému, co o tom trochu popřemýšlet?

Stačí deset půlhodinových terapií a problémy budou pryč. Vybělení a odstranění jizev nenechávejte na později, v takovém případě by to totiž bylo zdlouhavější. Spolehnout se můžete nejen na naprostou diskrétnost, ale i na milý a odborně vyškolený personál a moderní přístroje, které zajistí nejlepší možnou léčbu, těžící z výzkumů současné medicíny.

Červené či červenofialové strie nejsou nic, o co by jakákoliv žena kdy stála. Strie jsou sice podmíněné zčásti i geneticky, ale bývají také spojené s rychlým nárůstem tělesné hmotnosti – i proto bývají v období těhotenství tak častým jevem. Velmi důležitá je v tomto směru prevence, kus práce udělá i měsíčková mast a zajistěte také samozřejmě dostatečnou hydrataci pokožky. O zbytek se rádi postaráme v Hedera Spa Clinic na Praze 5.

Žádné komentáře:

Okomentovat